Lapaset

(47 tuotetta)

Todella kylminä päivinä oikein lämpimät lapaset ovat vertaansa vailla. Tunnetta lämpimistä lapasista kädessä voi verrata tunteeseen kuumasta kupista kahvia tunturissa pitkän hiihto- tai vaellusretken jälkeen.

Lasten lapaset

Yksikään vanhempi ei halua nähdä lastensa palelevan. Pari oikein hyviä lapasia jotka pitävät lämpimänä sekä kuivana lisäävät mahdollisuuksia pienempienkin hauskoihin retkiin. Meillä on suuri valikoima aikuisten lapasia ja myös paljon lapasia lapsille aina 0-vuotiaista ylöspäin.

Lasten kasvaessa ja tullessa aktiivisemmiksi ei voida aliarvioida sen merkitystä, että vaatteet pysyvät lämpiminä ja kuivina. Ennen kaikkea vaatteiden tulee sopia hyvin ja olla mukavat. Lapaset jotka voi sitoa kunnolla ranteen ympäri tekevät seikkailusta leikin jota ei tarvitse lopettaa kylmien käsien takia tai siksi, että lunta on lapasen sisällä. Hyvä vinkki on valilta suurempi koko niin että vuorihanskat sopivat lapasten alle. Siten saat parhaan mahdollisen lämmön lapsellesi ja myös itsellesi.

Lisälämpöä saat vuorihanskaparilla

Osta pari vuorihanskoja lapasten sisään, niin voit riisua ne helposti tarvitessasi enemmän ketteryyttä tai sorminäppäryyttä. Vuorihanskat tavallisten lapasten tai käsineiden sisällä muodostavat sen lisäksi lisälämpöä tuottavan ilmakerroksen. Vältyt paleltumiselta ja voit jatkaa lämmintä ja ihanaa päivä luonnossa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!