Juoksukäsineet

(9 tuotetta)

Nyt sinun ei tarvitse luopua juoksemisesta ulvovan tuulen ja kylmän sään vuoksi. On vapauttavaa juoksua harrastaville, että voi jatkaa juoksemista sääolosuhteista riippumatta ja nauttia siitä oikeilla varusteilla.

Meiltä Outnorthilta löydät hyviä juoksuhanskoja kaikkiin tilanteisiin. Meillä on kevyitä ja ohuita hanskoja, joissa on paras mahdollinen mukavuus ja pienin mahdollinen vastus. Märkiin seikkailuihin ja sateisiin päiviin on vesitiiviitä hanskoja ja meillä on myös lämpimiä hanskoja alhaisempiin lämpötiloihin.

Monikäyttöiset juoksuhanskat

Meillä myynnissä olevilla juoksuhanskoilla on usein monta käyttöaluetta. Kaikkein tavallisimman käytön lisäksi, eli juostessa silloin kun ulkona alkaa tulla kylmä, sopivat ne hyvin käytettäviksi myös esimerkiksi rullaluistellessa ja hiihtäessä.

Jos hankit hanskat juoksua varten, on ehkä tärkeintä että ne ovat niin kevyet kuin mahdollista. Hanskojen on tunnuttava edulta eikä rasitteelta juostessasi ulkona. Mieti, mitkä ovat erityiset tarpeesi ja syy juoksuhanskoillesi, niin voit valita oikean malliset tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.

Toiminnallisuus on tärkeää

Jos juokset pitkiä matkoja tai paljon, hikoilet todennäköisesti runsaasti käsistä ja voit iloita hanskoista joissa on hyvä hengittävyys. Jos käytät hanskoja hiihtäessäsi, on erittäin tärkeää että niitä voi säätää ranteista esimerkiksi tarranauhalla niin, että suksisauvojen säätö ei muodostu tarpeettoman työlääksi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!