Hiihtokäsineet

(172 tuotetta)

Meillä Outnorthilla on laaja valikoima hiihtohanskoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Hanskoja löytyy tuotemerkeiltä The North Face, Hestra ja Urberg. Upea päivä mäessä, eikä haluaisi sen missään tapauksessa keskeytyvän paleltuvien sormien takia. Meillä on hiihtohanskoja, jotka pitävät sinut lämpimänä ja joilla saa hyvän otteen sauvasta olitpa sitten laskettelemassa tai hiihtämässä tasaisella maalla.

Valikoimastamme löydät hyvät ja mukavat hiihtohanskat sekä maastohiihtoon että lasketteluun. Hiihtohanskoja on naisille, miehille ja lapisille useita erilaisia malleja. Tarvitsetpa sitten paksummat tai ohuemmat hanskat, vettähylkivät tai parin hyvin hengittäviä hanskoja, meillä on niitä valikoimassamme.

Oikeat maastohiihtohanskat vähentävät hiertymäriskejä

Maastohiihdossa kasvaa riski saada rakkoja ja haavaumia käsiin ilman hyviä varusteita. Käytä hyvin sopivia ja hengittäviä hanskoja. Jos hikoilet paljon, on tärkeää että hanskat siirtävät kosteuden pois iholta. Tällaiset hanskat vähentävät hiertymäriskejä ja sinulla on lämmin ja mukava olo koko matkan ajan.

Lisälämpöä hiihtohanskoihisi saat vuorihanskaparilla

Jos ostat vuorihanskat tavallisten hanskojen sisään, voit riisua ne helposti tarvitessasi enemmän ketteryyttä ja sorminäppäryyttä. Vuorihanskat tavallisten hiihtohanskojen sisällä muodostavat sen lisäksi lisälämpöä tuottavan ilmakerroksen. Vältyt paleltumiselta ja voit jatkaa lämmintä päivääsi tunturissa, ladulla tai laskettelurinteessä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!