Hiihtokäsineet

(223 tuotetta)

Meillä Outnorthilla on laaja valikoima hiihtohanskoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Hanskoja löytyy tuotemerkeiltä The North Face, Hestra ja Urberg. Upea päivä mäessä, eikä haluaisi sen missään tapauksessa keskeytyvän paleltuvien sormien takia. Meillä on hiihtohanskoja, jotka pitävät sinut lämpimänä ja joilla saa hyvän otteen sauvasta olitpa sitten laskettelemassa tai hiihtämässä tasaisella maalla.

Valikoimastamme löydät hyvät ja mukavat hiihtohanskat sekä maastohiihtoon että lasketteluun. Hiihtohanskoja on naisille, miehille ja lapisille useita erilaisia malleja. Tarvitsetpa sitten paksummat tai ohuemmat hanskat, vettähylkivät tai parin hyvin hengittäviä hanskoja, meillä on niitä valikoimassamme.

Oikeat maastohiihtohanskat vähentävät hiertymäriskejä

Maastohiihdossa kasvaa riski saada rakkoja ja haavaumia käsiin ilman hyviä varusteita. Käytä hyvin sopivia ja hengittäviä hanskoja. Jos hikoilet paljon, on tärkeää että hanskat siirtävät kosteuden pois iholta. Tällaiset hanskat vähentävät hiertymäriskejä ja sinulla on lämmin ja mukava olo koko matkan ajan.

Lisälämpöä hiihtohanskoihisi saat vuorihanskaparilla

Jos ostat vuorihanskat tavallisten hanskojen sisään, voit riisua ne helposti tarvitessasi enemmän ketteryyttä ja sorminäppäryyttä. Vuorihanskat tavallisten hiihtohanskojen sisällä muodostavat sen lisäksi lisälämpöä tuottavan ilmakerroksen. Vältyt paleltumiselta ja voit jatkaa lämmintä päivääsi tunturissa, ladulla tai laskettelurinteessä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!