Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Olemme kaikki kokeneet tunteen, kun sormet ovat tunnottomat laskettelurinteessä, luisteluradalla tai talviretkillä, eikä mikään häiritse seikkailua enemmän kuin kylmät kädet. Sinun on tärkeää investoida juuri oikeisiin tuotteisiin, jotta voit olla ulkona niin kauan kuin haluat! Valitse Gore-Tex käsineet tuotemerkeiltä, kuten Hestra, Kombi ja Salomon ja pysyt lämpimänä.

Välty märiltä ja kylmiltä käsiltä

Gore-Tex materiaalissa on fantastista se, että se on samalla sekä vettä hylkivää että hengittävää. Jos harrastat fyysistä aktiviteettia, jossa kädet lämpenevät ja käsineet eivät hengitä kastuttuaan lumessa, on lopputulos helppo arvata. Itse tuottamasi kosteus kylmettää sinut kastuessasi samalla ulkopuolelta tulevasta kosteudesta. Gore-Tex käsineissä tämä ongelma on vain muisto. Koska Gore-Tex käsineet hengittävät, voi kaikki tuottamasi lämpö poistua kuitujen läpi samalla, kun käsineet selviävät kosteudesta ja pysyvät kuivina.

Gore-Tex käsineet koko perheelle

Outnorthilta löydät Gore-Tex käsineet koko perheelle. Voit valita klassisen malliset ja väriset käsineet tunnetuilta tuotemerkeiltä. Mieti seikkailujasi ja valitse aktiviteettiisi sopivat Gore-Tex käsineet. Todella kylmällä ilmalla lapaset ovat paremmat. Mikäli haluat saada liikkuvuutta käsiisi, voit valita sormikkaat. Riippumatta siitä, mitä etsit, toivomme sinun löytävän sen meiltä. Me Outnorthilla keräsimme yhteen tuotteet, jotka ovat tärkeitä aktiiviseen ulkoiluseikkailuusi. Jos haluat täydentää Gore-Tex käsineesi samasta materiaalista valmistetun takin ja housujen kanssa, se käy mainiosti. Käy katsomassa ulkoiluvarusteiden valikoimaamme ja löydä suosikkisi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!