Gore-Tex -käsineet

(20 tuotetta)

Olemme kaikki kokeneet tunteen, kun sormet ovat tunnottomat laskettelurinteessä, luisteluradalla tai talviretkillä, eikä mikään häiritse seikkailua enemmän kuin kylmät kädet. Sinun on tärkeää investoida juuri oikeisiin tuotteisiin, jotta voit olla ulkona niin kauan kuin haluat! Valitse Gore-Tex käsineet tuotemerkeiltä, kuten Hestra, Kombi ja Salomon ja pysyt lämpimänä.

Välty märiltä ja kylmiltä käsiltä

Gore-Tex materiaalissa on fantastista se, että se on samalla sekä vettä hylkivää että hengittävää. Jos harrastat fyysistä aktiviteettia, jossa kädet lämpenevät ja käsineet eivät hengitä kastuttuaan lumessa, on lopputulos helppo arvata. Itse tuottamasi kosteus kylmettää sinut kastuessasi samalla ulkopuolelta tulevasta kosteudesta. Gore-Tex käsineissä tämä ongelma on vain muisto. Koska Gore-Tex käsineet hengittävät, voi kaikki tuottamasi lämpö poistua kuitujen läpi samalla, kun käsineet selviävät kosteudesta ja pysyvät kuivina.

Gore-Tex käsineet koko perheelle

Outnorthilta löydät Gore-Tex käsineet koko perheelle. Voit valita klassisen malliset ja väriset käsineet tunnetuilta tuotemerkeiltä. Mieti seikkailujasi ja valitse aktiviteettiisi sopivat Gore-Tex käsineet. Todella kylmällä ilmalla lapaset ovat paremmat. Mikäli haluat saada liikkuvuutta käsiisi, voit valita sormikkaat. Riippumatta siitä, mitä etsit, toivomme sinun löytävän sen meiltä. Me Outnorthilla keräsimme yhteen tuotteet, jotka ovat tärkeitä aktiiviseen ulkoiluseikkailuusi. Jos haluat täydentää Gore-Tex käsineesi samasta materiaalista valmistetun takin ja housujen kanssa, se käy mainiosti. Käy katsomassa ulkoiluvarusteiden valikoimaamme ja löydä suosikkisi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!