Vaellushousut

(17 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Dronningruta Fixed Length Pant Women's Grey
 
Blank

Suositeltava

Urberg
Reisadalen Raw Length Pant Women Grey
 

Meillä on laaja valikoima vaellushousuja erilaisiin seikkailuihin ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Meiltä löydät hyvät vaellushousut naisille ja miehille suuresta merkkivalikoimasta, muun muassa Fjällräven, Lundhags, Haglöfs ja Norröna. Jos koko perhe lähtee mukaan seikkailuun, on meillä vaellushousuja myös lapsille ja nuorille.

Oikeanlaisilla vaatteilla jaksat vaeltaa pidemmälle

Erona hyvälle ja huonolle seikkailulle voivat olla oikeat vaellushousut. Jos aiot mennä vaativalle seikkailulle, hyviin vaatteisiin pukeutuneena huomaat että haasteet tulevat oikeista syistä. Useimmat haluavat sopivat vaatteet seikkailulle ja haluavat välttää epämukavuuden tunteen siitä että vaatteet ovat liian lämpimät, kylmät tai märät. Hankkimalla sopivat vaatteet sinä asetat itse tason sille, kuinka vaativan vaelluksesta teet.

Jos aiot tehdä pitkiä tai haastavampia vaelluksia, ovat kestävät ja vahvistetut vaellushousut parhaat. Jos taas joustavuus on tärkeämpää, voit harkita stretchiä sisältävien housujen valitsemista.

Vaellushousut erilaisilla toiminnoilla

Äkillisiin sään muutoksiin on meillä useita vaihtoehtoja vaatteita joissa on irrotettavat lahkeet ja joista voi helposti tehdä shortsit kun ilma lämpenee tarpeeksi. Tämä toiminto on myös etu toisinpäin, kun haluat nopeasti muuttaa shortsit pitkiksi housuiksi suojellaksesi sääriä esimerkiksi hyttysiltä tai muilta hyönteisiltä.

Mieti mitä tarvitset, kun lähdet tunturille tai metsään. Jos sinun pitää olla ketterä, tarvitset ehkä housut stretch-materiaalista. Housut joissa on käytännöllisiä taskuja kartalle tai kirveelle voivat taas olla paremmat toisentyyppisille retkille.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!