Vaellushousut

(654 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Fjordruta Pant Women Moon Rock
 

Meillä on laaja valikoima vaellushousuja erilaisiin seikkailuihin ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Meiltä löydät hyvät vaellushousut naisille ja miehille suuresta merkkivalikoimasta, muun muassa Fjällräven, Lundhags, Haglöfs ja Norröna. Jos koko perhe lähtee mukaan seikkailuun, on meillä vaellushousuja myös lapsille ja nuorille.

Oikeanlaisilla vaatteilla jaksat vaeltaa pidemmälle

Erona hyvälle ja huonolle seikkailulle voivat olla oikeat vaellushousut. Jos aiot mennä vaativalle seikkailulle, hyviin vaatteisiin pukeutuneena huomaat että haasteet tulevat oikeista syistä. Useimmat haluavat sopivat vaatteet seikkailulle ja haluavat välttää epämukavuuden tunteen siitä että vaatteet ovat liian lämpimät, kylmät tai märät. Hankkimalla sopivat vaatteet sinä asetat itse tason sille, kuinka vaativan vaelluksesta teet.

Jos aiot tehdä pitkiä tai haastavampia vaelluksia, ovat kestävät ja vahvistetut vaellushousut parhaat. Jos taas joustavuus on tärkeämpää, voit harkita stretchiä sisältävien housujen valitsemista.

Vaellushousut erilaisilla toiminnoilla

Äkillisiin sään muutoksiin on meillä useita vaihtoehtoja vaatteita joissa on irrotettavat lahkeet ja joista voi helposti tehdä shortsit kun ilma lämpenee tarpeeksi. Tämä toiminto on myös etu toisinpäin, kun haluat nopeasti muuttaa shortsit pitkiksi housuiksi suojellaksesi sääriä esimerkiksi hyttysiltä tai muilta hyönteisiltä.

Mieti mitä tarvitset, kun lähdet tunturille tai metsään. Jos sinun pitää olla ketterä, tarvitset ehkä housut stretch-materiaalista. Housut joissa on käytännöllisiä taskuja kartalle tai kirveelle voivat taas olla paremmat toisentyyppisille retkille.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!