• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Metsästyshousut

(142 tuotetta)

Huolimatta siitä mitä metsästät, voivat päivät venyä pitkiksi monenlaisessa säässä ja olosuhteissa. Metsästyksessä on monta tarvetta jotka metsästyshousujen on täytettävä: on oltava hiljaa ja siedettävä monenlaisia sääolosuhteita, on paljon paikallaan istumista ja housujen on mahdollistettava hyvä liikkuvuus. Metsästykseen suunitelluilla housuilla saat parhaan mahdollisen mukavuuden ja toiminnallisuuden menestyksekkääseen metsästykseen.

Meiltä löydät hyviä Norröna-, Fjällräven- ja Bergans-merkkisiä metsästyshousuja naisille ja miehille.

Metsästyshousujen ja muiden ulkoiluvaatteiden välinen ero

Metsästyshousut ovat yleensä vahvemmat kuin esimerkiksi vaellushousut. Monet metsästyshousut on valmistettu äänettömästä materiaalista ja usein Gore-Tex- tai muusta vettähylkivästä materiaalista. Useat housut on myös varustettu tietylllä suojalla ja vahvistetuilla polviosilla, jotka voivat olla hyvin tarpeelliset metsästyksen aikana.

Koska metsästys tapahtuu useimmiten syksyllä ja talvella, ovat metsästykseen suunnitellut housut yleensä lämpimämmät kuin muut ulkoiluhousut. Nykyaikaiset retkeilyhousut ovat usein melko kapeat, kun taas metsästyshousut ovat paljon tilavammat. On tietenkin myös kapeampimallisia metsästyshousuja sinulle, joka pidät niistä enemmän.

Äänettömiä kuorihousuja sinulle, joka tarvitset liikkuvuutta

Jos liikut paljon metsästäessäsi on joustavuus tärkeää, kuin myös se että housut ovat äänettömät eivätkä liikkuessasi tuota paljoa ääntä. Nämä ominaisuudet löydät useista meillä myynnissä olevista malleista. Useimmat metsästyshousut sopivat myös käytettäviksi valelluksessa tai muussa ulkoilussa.

Autamme sinua

Jos mietit jotain tai sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Me Outnorthilla haluamme, että lähdet meiltä tyytyväisenä. Riippumatta siitä mitä haluat kysyä, olemme täällä vastaamassa kysymyksiisi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!