Softshellhousut

(26 tuotetta)

Meillä on erimallisia ja erimerkkisiä softshell-housuja naisille ja miehille, kuten mm. Haglöfs, Lundhags, Peak Performance ja Fjällräven. Softshell-housut ovat joustavat ja sopivat monipuoliseen käyttöön. Materiaali on pehmeää ja joustavaa ja softshellin suurin hyöty on vaatteen hengittävyys. Toisin sanoen se on täydellinen hikisiin seikkailuihin tai kun olet vaarassa kastua, mutta et halua täysin vesitiivistä materiaalia ja haluat saada vaatteet nopeasti kuiviksi.

Tällaista on softshell

Softshell on pehmeää ja joustavaa ja sopii hyvin moniin erilaisiin tilanteisiin, sillä softshellistä valmistetut housut hengittävät ja ovat vettähylkivät. Jos sattumalta joutuisit rankkasateeseen ulkoillessasi luonnossa, on softshellillä suurenmoinen kyky kuivua nopeasti, erotuksena moniin muihin materiaaleihin.

Usein softshell-tuotteet ovat jonkin verran paksumpia, sillä ne on valmistettu kerrospukeutumisen periaatteella, etkä siis tarvitse useita kerroksia villapaitoja ja takkeja päällekkäin. Softshell riittää. Housut sopivat mainiosti useimpiin sääolosuhteisiin, mutta todella lämpimänä päivänä voi jokin hieman ohuempi vaate toimia paremmin.

Täydellinen sinulle joka olet aktiivinen ja hikoilet paljon

Hyvän hengittävyyden ansiosta on softshell täydellinen sinulle, joka olet erittäin aktiivinen tai hikoilet paljon. Hengittävät vaatteet vähentävät kylmettymisen riskiä, joka syntyy helposti käytettäessä täysin vesitiiviitä materiaaleja. Softshell voi siksi olla hyvä vaihtoehto jopa hieman kosteammissa olosuhteissa, koska se kuivuu nopeasti.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!