Kompressiotrikoot

(46 tuotetta)

Mikäli haluat lisätä verenkiertoa ja saada vahvemmat jalat treenin jälkeen, ovat trikoot, joihin on yhdistetty kompressiotoiminto, itsestään selvä valinta. Kompressiotrikoiden tulee aina istua tiukasti, olla mukavat jalassa sekä niissä on oltava hyvä ilmanvaihtokyky, jotta kosteus voi kulkeutua pois tehokkaasti. Lisäksi niissä tulee olla kompressiovaikutus, joka stimuloi jalkojasi treenin aikana sekä auttaa lihaksia palautumaan nopeammin treenin jälkeen.

Näin toimivat kompressiotrikoot

Kompressiotrikoot lisäävät painetta tiettyihin jalan osiin, minkä ansiosta verisuonten pienet läpät aukeavat, lisäävät verenkiertoa ja kuljettavat enemmän happea työskenteleviin lihaksiin. Lisääntynyt verenkierto kuljettaa lisäksi nopeammin pois lihaksissa rankassa suorituksessa syntyvät epäpuhtaudet ja tästä johtuen keho pääsee nopeammin eroon maitohapoista.

Kompressiotrikoita pukiessasi on tärkeää pitää mielessä, ettet rullaa niitä ylös, vaan vedät ne tasaisesti jalkaan niin, etteivät ne mene makkaralle. Tämän lisäksi useissa trikoissa on erityinen pinta, joka on muotoiltu tiettyjä kehon osia varten ja siksi on tärkeää, että ne puetaan oikeille paikoilleen pakaroiden, reisien ja pohkeiden kohdalta, ennen kuin lähdet treenaamaan.

Tämän vuoksi sinun tulee käyttää kompressiotrikoita

Erilaisia kompressiovaatteita on jo pitkään käytetty lääkinnällisessä tarkoituksessa henkilöille, joilla on matala verenpaine tai istumatyö. Viime aikoina kompressiotrikoiden ja kompressiosukkien käyttö on lisääntynyt myös urheilun yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että kompressiovaatteiden on havaittu saavan aikaan nopeamman palautumisen, vakaamman asennon sekä paremman verenkierron samalla, kun ne myös vaimentavat lihasten tärinää ja viilentävät nopeammin kehon.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!