Gore-Tex housut

(1 tuotetta)

Ulkoillessasi kaikkina vuodenaikoina, Gore-Tex housut ovat sinun valintasi. Outnorthilta löydät hiihtoon ja erityyppisiin ulkoiluaktiviteetteihin sopivat housut. Gore-Tex on erinomaisesti toimiva materiaali halutessasi olla ulkona silloinkin, kun on sateen mahdollisuus etkä halua kylmettyä. Parasta Gore-Tex materiaalissa on vedenpitävyys ja samanaikainen hengittävyys. Näiden ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi pysyt lämpimänä myös sateisella säällä.

Hiihtoseikkailuihin tarkoitetut housut

Jos vietät usein aikaa laskettelurinteessä tai lomailet hiihtokeskuksissa, on tärkeää, että housusi sopivat tähän tarkoitukseen. Outnorthilta löydät Gore-Tex housuja tuotemerkeiltä, kuten Peak Performance, Norröna ja Black Diamond. Joissakin malleissa on olkaimet, jotka varmistavat housujen pysymisen paikallaan, kun taas toisissa malleissa on älykkäitä taskuja ja lokeroita aktiiviseen seikkailuun. Etsiessäsi hiihtohousuja voit valita avainkorttitaskulla varustetuista malleista. Valittavanasi on ihanan värisiä ja mallisia miesten, naisten ja lasten housuja. Varmista, että alla olevat kerrokset hengittävät niin, ettei lämpö jää ensimmäisen kerroksen sisälle.

Lämpimät ja kuivat seikkailut vuoden ympäri

Gore-Tex housuissa pysyt lämpimänä ja kuivana vuoden ympäri. Nauti ulkoiluaktiviteeteista säästä riippumatta ja vietä paljon aikaa ulkona. Yhdistä Gore-Tex housusi samasta materiaalista valmistetun takin kanssa ja täydennä asusi Gore-Tex saappailla. Silloin olet takuulla varustautunut olemaan pitkään ulkona koko perheen kanssa. Kiidä laskettelurinteessä tai kalasta luonnonvaraisella joella. Valitse itse aktiviteettisi, Gore-Tex housut pitävät sinut lämpimänä ja olosi mukavana.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!