Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme löydä sitä, mitä etsit.

Alla näet joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Arvostaisimme suuresti, jos ilmoittaisit meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatona linkkiä, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit meille kyseisen linkin sekä sivun, jolta se löytyy. Kiitos! Ota meihin yhteyttä.

Meillä on laaja valikoima vaellushousuja erilaisiin seikkailuihin ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Meiltä löydät hyvät vaellushousut naisille ja miehille suuresta merkkivalikoimasta, muun muassa merkeiltä Fjällräven, Lundhags, Haglöfs ja Norrøna. Jos koko perhe lähtee mukaan seikkailuun, on meillä vaellushousuja myös lapsille ja nuorille.

Oikeanlaisilla vaatteilla jaksat vaeltaa pidemmälle

Erona hyvälle ja huonolle seikkailulle voivat olla oikeat vaellushousut. Jos aiot mennä vaativalle vaellukselle, hyviin vaatteisiin pukeutuneena huomaat, että haasteet tulevat oikeista syistä. Useimmat haluavat sopivat vaatteet seikkailulle ja haluavat välttää liian lämpimien, kylmien tai märkien vaatteiden aiheuttaman epämukavuuden tunteen. Hankkimalla tarkoituksenmukaiset vaatteet sinä asetat itse tason sille, kuinka vaativan vaelluksesta teet.

Jos aiot tehdä pitkiä tai haastavampia vaelluksia, ovat kestävät ja vahvistetut vaellushousut parhaat. Jos taas joustavuus on tärkeämpää, voit harkita stretchiä sisältävien housujen valitsemista.

Vaellushousut erilaisilla toiminnoilla

Äkillisiin sään muutoksiin meiltä löytyy useita vaihtoehtoja, kuten housuja, joissa on irrotettavat lahkeet ja joista voi helposti tehdä shortsit ilman lämmetessä tarpeeksi. Tämä ominaisuus on myös etu toisinpäin, kun haluat nopeasti muuttaa shortsit pitkiksi housuiksi suojellaksesi sääriä esimerkiksi hyttysiltä tai muilta hyönteisiltä.

Mieti, mitä tarvitset, kun lähdet tunturille tai metsään. Jos sinun pitää olla ketterä, tarvitset ehkä housut stretch-materiaalista. Housut, joissa on käytännöllisiä taskuja kartalle tai kirveelle, voivat taas olla paremmat toisentyyppisille retkille.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!