Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Metsästyshousut

(142 tuotetta)

Huolimatta siitä, mitä metsästät, voivat päivät venyä pitkiksi monenlaisessa säässä ja eri olosuhteissa. Metsästyksessä on monta tarvetta, jotka metsästyshousujen on täytettävä: on oltava hiljaa ja siedettävä monenlaisia sääolosuhteita, on paljon paikallaan istumista ja housujen on mahdollistettava hyvä liikkuvuus. Metsästykseen suunitelluilla housuilla saat parhaan mahdollisen mukavuuden ja toiminnallisuuden menestyksekkääseen metsästykseen.

Meiltä löydät hyviä Norrøna-, Fjällräven- ja Bergans-merkkisiä metsästyshousuja naisille ja miehille.

Metsästyshousujen ja muiden ulkoiluvaatteiden välinen ero

Metsästyshousut ovat yleensä vahvemmat kuin esimerkiksi vaellushousut. Monet metsästyshousut on valmistettu äänettömästä materiaalista ja usein Gore-Tex- tai muusta vettähylkivästä materiaalista. Useat housut on myös varustettu tietyllä suojalla ja vahvistetuilla polviosilla, jotka voivat olla hyvin tarpeelliset metsästyksen aikana.

Koska metsästys tapahtuu useimmiten syksyllä ja talvella, ovat metsästykseen suunnitellut housut yleensä lämpimämmät kuin muut ulkoiluhousut. Nykyaikaiset retkeilyhousut ovat usein melko kapeat, kun taas metsästyshousut ovat paljon tilavammat. On tietenkin myös kapeampimallisia metsästyshousuja sinulle, joka pidät niistä enemmän.

Äänettömiä kuorihousuja sinulle, joka tarvitset liikkuvuutta

Jos liikut paljon metsästäessäsi, on joustavuus tärkeää, kuin myös se, että housut ovat äänettömät eivätkä liikkuessasi tuota paljoa ääntä. Nämä ominaisuudet löydät useista meillä myynnissä olevista malleista. Useimmat metsästyshousut sopivat myös käytettäviksi vaelluksessa tai muussa ulkoilussa.

Autamme sinua

Jos mietit jotain tai sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Me Outnorthilla haluamme, että lähdet meiltä tyytyväisenä. Riippumatta siitä, mitä haluat kysyä, autamme sinua parhaamme mukaan.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!