BLACK WEEK!      Naiset    Miehet    Lapset    SUPER DEALS

Juoksuhousut

(217 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
Women's 2-in-1 Running Tights Black
 

Juoksu on epäilemättä yksi helpoimmista ja samalla kaikkein monipuolisimmista liikuntamuodoista. Lähdet vain ulos ja alat juoksemaan. Alkuun pääseminen ei ole välttämättä vaikeaakaan. Kunnon varusteilla pystyt takuulla motivoitumaan helpommin. Kun aiot ostaa juoksuvaatteita, löydät kaiken mahdollisesti tarvitsemasi meiltä Outnorthilta. Täältä löydät juoksuhousut kaikkiin sääolosuhteisiin sekä naisille että miehille.

Valitse oikeat juoksuhousut

Kuten kaikessa muussakin urheilussa ja ulkoilussa on tärkeää, että vaatteet sopivat kunnolla. Kova juokseminen tarkoittaa runsaasti erittyvää hikeä, mikä lisää vaatteiden hengityskyvyn tärkeyttä, erityisesti kuumina päivinä. Kunnollisilla ja ergonomisilla juoksuhousuilla voit nauttia jokaisesta juoksuaskeleesta ilman hiertymäriskejä tai ärsyttäviä saumoja. Juuri oikeissa, paikoillaan pysyvissä vaatteissa tulet huomaamaan eron ja juoksuaskeleesi kevenevät.

Juoksuhousut kompressio-ominaisuudella

Kun juokset, ovat sääret riskiherkimmät. Tähän tarpeeseen on kehitetty juoksuhousut kompressio-ominaisuudella. Kompressiohousut antavat parhaan mahdollisen tuen ja voiman jokaisella askeleella. Kompressio edesauttaa myös hapenkuljetusta lihaksiin juostessasi, minkä ansiosta jaksat juosta pidempään. Lisäksi se nopeuttaa palautumista kovan harjoituksen jälkeen. Lämpimiin päiviin on saatavilla myös lyhyitä kompressiohousuja, jotka voi täydentää kompressiosukilla. Talvella ja kylmällä ilmalla juoksemiseen puolestaan on saatavilla vuorellisia juoksuhousuja, sekä kompressiolla että ilman. Toivomme sinun löytävän juuri oikeat juoksuhousut itsellesi suuresta valikoimastamme. Nähdään juoksulenkillä!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!