Softshell-housut

(68 tuotetta)

Outnorthilta löydät erimallisia ja erimerkkisiä softshell-housuja naisille ja miehille, muun muassa merkeiltä Haglöfs, Lundhags, Peak Performance ja Fjällräven. Softshell-housut ovat joustavat ja sopivat monipuoliseen käyttöön. Materiaali on pehmeää ja joustavaa ja softshellin suurin hyöty on vaatteen hengittävyys. Toisin sanoen se on täydellinen hikisiin seikkailuihin tai kun olet vaarassa kastua, mutta et halua täysin vesitiivistä materiaalia ja haluat saada vaatteet nopeasti kuiviksi.

Tällaista on softshell

Softshell on pehmeää ja joustavaa ja sopii hyvin moniin erilaisiin tilanteisiin, sillä softshellistä valmistetut housut hengittävät ja ovat vettähylkivät. Jos sattumalta joutuisit rankkasateeseen ulkoillessasi luonnossa, on softshellillä suurenmoinen kyky kuivua nopeasti, erotuksena moniin muihin materiaaleihin.

Usein softshell-tuotteet ovat jonkin verran paksumpia, sillä ne on valmistettu kerrospukeutumisen periaatteella, etkä siis tarvitse useita kerroksia villapaitoja ja takkeja päällekkäin. Softshell riittää. Housut sopivat mainiosti useimpiin sääolosuhteisiin, mutta todella lämpimänä päivänä voi jokin hieman ohuempi vaate toimia paremmin.

Täydellinen sinulle, joka olet aktiivinen ja hikoilet paljon

Hyvän hengittävyyden ansiosta on softshell täydellinen materiaali sinulle, joka olet erittäin aktiivinen tai hikoilet paljon. Hengittävät vaatteet vähentävät kylmettymisen riskiä, joka syntyy helposti käytettäessä täysin vesitiiviitä materiaaleja. Softshell voi siksi olla hyvä vaihtoehto jopa hieman kosteammissa olosuhteissa, koska se kuivuu nopeasti.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!