Alusvaatteet

(11 tuotetta)

Meillä Outnorthilla on laaja valikoima alusvaatteita muun muassa seuraavilta tuotemerkeiltä: Houdini, Icebreaker, Smartwool, Helly Hansen ja Craft. Meillä on eri värein, materiaalein ja kuvioinnein varustettuna suuret määrät pikkuhousuja ja alushousuja, joita voit käyttää tilaisuudesta riippumatta.

Mikäli ulkona on todella kuuma tai jos hikoilet paljon treenatessasi, on hyvä panostaa hengittäviin ja kosteutta pois kuljettaviin alusvaatteisiin. Meiltä löydät aina joukon juuri näillä ominaisuuksilla varustettuja tuotteita. Lisäksi olemme päättäneet panostaa kylmempiä vuodenaikoja varten erittäin lämpimiin ja ihaniin alusvaatteisiin, jotka koostuvat todella hienosta merinovillasta, joka sekä hengittää että lämmittää samalla kertaa.

Alusvaatteet, joissa on optimaalinen istuvuus

Mikäli liikut paljon, on tärkeää, että alushoususi tai pikkuhoususi todella istuvat mukavasti ja sopeutuvat juuri sinun kehosi muotoihin. Tästä syystä useimmat alusvaatteistamme koostuvat suurimmaksi osaksi merinovillasta, johon on lisätty muutama prosentti lycraa. Nämä tuovat yhdessä ihanteellisen istuvuuden ruumiinrakenteesta riippumatta.

Saumattomat alusvaatteet

Mikäli olet kyllästynyt saumoihin, jotka hankaavat ja satuttavat liikkuessasi, suosittelemme sinua kokeilemaan jotakin saumattomista tuotteistamme. Tutustu muun muassa saumattomiin pikkuhousuihimme ja urheiluliiveihimme, jotka eivät näy tiukkojen vaatteiden alta ja tuntuvat fantastisen sileiltä ihoa vasten.

Yhdet suosituimmista saumattomista urheiluliiveistämme ovat Smartwoolin valmistamat Seamless Racerback Bra -urheiluliivit, jotka sekä tuovat tukea että auttavat säätelemään kehonlämpöäsi tehokkaalla tavalla. Ne koostuvat merinopitoisista olkaimista, muotoilluista kupeista ja joustinneulotuista sivupaneeleista, jotka tuovat optimaalisen istuvuuden.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!