Villa-alusasut

(521 tuotetta)

Villainen alusasu on mukava ja pitää sinut todella lämpimänä, vaikka lämpötila painuisi talvikuukausina pitkästi nollan alapuolelle. Outnorthilta löydät laajan valikoiman villaisia alusasuja naisille, miehille, lapsille ja nuorille. Villasta valmistetut alusasut ostat helposti netistä ja niitä on saatavilla muun muassa tuotemerkeiltä Aclima, Bergans, Craft, Woolpower ja monia muita.

Villa pitää lämpimänä myös siinä tapauksessa, että se sattuisi kastumaan. Villainen alusasu on tästä syystä usein erittäin hyvä valinta.

Valitse oikea alusasu

Mikä sitten on paras alusasu, on suurelta osin erittäin yksilöllinen valinta, mutta on olemassa muutamia asioita mietittäväksi riippuen siitä, milloin ja miten aiot käyttää alusasuasi. Riippuen aktiviteetin valinnasta ja siitä, kuinka paljon liikut, joskus jotkin materiaalit voivat olla toisia parempia.

Villainen alusasu sopii yleensä parhaimmin vain vähän tai kohtalaisesti liikkuvalle. Jos harjoitat todella intensiivistä aktiviteettia ja urheilua, voi synteettinen materiaali sopia joskus paremmin. Tuotteet eroavat toisistaan valmistajasta riippuen ja se, mikä alusasu ja materiaali sopii mihinkin aktiviteettiin, voi vaihdella. Meiltä löydät esimerkiksi villaiset alusasut, jotka sopivat hyvin jopa tosi kovaan ja intensiiviseen aktiviteettiin.

Merinovillaiset alusasut

Merinovilla tulee merinolampaasta. Se on erittäin pehmeää ja hienoa villaa monine hyvine ominaisuuksineen. Merinovilla lämmittää hyvin, siirtää kosteutta ja hengittää hyvin. Sen lisäksi se kuivuu nopeasti kastuttuaan. Erona moniin muihin materiaaleihin merinovilla ei haise pahalle, vaikka vaate olisi hikinenkin. Materiaali on helppohoitoista ja sen saa jälleen raikkaaksi tuulettamalla. Tästä syystä vaatetta ei tarvitse pestä yhtä usein kuin muita vaatteita.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!