Urheilurintaliivit

(68 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
Seamless Tech Set
 

Harjoitellessasi rintasi liikkuvat paljon, olipa kyse sitten juoksusta, aerobicistä tai voimaharjoittelusta. Saadaksesi harjoittelusta maksimaalisen hyödyn, kaiken a ja o on löytää urheiluliivit, jotka antavat hyvän tuen ja tuntuvat mukavilta. Meillä Outnorthilla on monien vuosien kokemus niin naisten kuin miestenkin treenivaatteista ja tähän olemme keränneet suuren ja laajan valikoiman korkealaatuisia urheiluliivejä kaiken tyyppisille vartaloille. Ne tulevat muutamilta suurimmilta valmistajilta kuten Kari Traa, Craft, Aclima ja Icebreaker.

Tärkeää ajateltavaa, kun valitset urheiluliivit

Kaikkein tärkeintä on löytää oikea koko, joka sopii sinulle ja vartalollesi täydellisesti. Kokeile erimallisia liivejä huolellisesti, koska koot voivat vaihdella riippuen valmistajasta ja mallista. Olkahihnan pitää kulkea tiukasti ihoa vasten, mutta se ei saa painautua ihoon eikä missään tapauksessa valua. Selässä liivin pitää istua tasaisesti vetämättä tai nousematta niskaan. Valitse mielellään sellainen materiaali, joka tuntuu vähän jäykältä. Liian joustava materiaali menettää helposti vakautensa.

Vaihda liivit usein

Urheiluliivit kestävät usein huomattavasti vähemmän aikaa kuin tavalliset liivit ja yleensä sanotaan, että ne kestävät kuusi tai korkeintaan kaksitoista kuukautta. Se riippuu siitä, paljonko treenaat. Sen jälkeen liivit alkavat menettää vakautensa ja silloin häviää se tarvitsemasi tuki, joka auttaa sinua treenaamaan esteittä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!