Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Outnorthilta voit ostaa hyvät tuulenpitävät alusasut sekä alusvaatteet, jotka pitävät lämpimänä, vaikka tuulisi voimakkaasti ja kylmästi. Näitä windstopper-alusvaatteita sekä naisille että miehille löydät Aclima ja Craft -tuotemerkeiltä.

Pysy lämpimänä juoksu- ja hiihtolenkillä

Etenkin talvisissa urheiluaktiviteeteissa tuulen pysäyttävällä ominaisuudella varustetut alusvaatteet ja –asut ovat mukavat käyttää. Intensiivisissä aktiviteeteissa, kuten pitkän matkan hiihto tai juoksu, haluaa mielellään pukeutua mahdollisimman vähiin vaatteisiin, mutta pysyä silti hyvin lämpimänä.

Vaikka ulkona olisikin hyvin kylmä, kukaan ei halua pukea paljon vaatteita päälleen lähtiessään ulos urheilemaan. Tuulenpitävissä alusvaatteissa keho selviää helpommin kylmistä talven tuulista, eikä meidän tarvitse enää pukeutua kömpelöihin vaatteisiin pysyäksemme lämpimänä. Näissä alusvaatteissa on tietystikin tärkeää myös hyvä hengityskyky sekä kosteuden haihtuminen. Alusvaatteet on valmistettu merinovillasta ja polyesterista, joista molemmilla on nämä ominaisuudet.

Tuulenpitävät alusvaatteet miehille ja naisille

Täältä löydät bokserit tuulenpitävällä ominaisuudella, kuten miehille Craftin Active Extreme Windstopper Gunde sekä Acliman Warmwool Long Shorts, jota löytyy sekä naisille että miehille. Etupuolen tuulensuojalla pysyt lämpimänä myös pakkasella ja kovalla tuulella. Löydät meiltä myös ergonomiset urheiluliivit, joissa on kosteutta siirtävät ja tuulenpitävät ominaisuudet.

Voit helposti ostaa toimivat ja tuulenpitävät alusvaatteet netistä meiltä. Kun sinulla on vaatekomerossasi tuulenpitävä alusasu ja -vaatteet, olet valmis kylmän tullessa eikä mikään estä sinua lähtemästä ulos.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!