Alusvaatteet

(287 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
Seamless Tech Set
 

Meillä Outnorthilla on laaja valikoima alusvaatteita muun muassa seuraavilta tuotemerkeiltä: Houdini, Icebreaker, Smartwool, Helly Hansen ja Craft. Meillä on eri värein, materiaalein ja kuvioinnein varustettuna suuret määrät pikkuhousuja ja alushousuja, joita voit käyttää tilaisuudesta riippumatta.


Mikäli ulkona on todella kuuma tai jos hikoilet paljon treenatessasi, on hyvä panostaa hengittäviin ja kosteutta pois kuljettaviin alusvaatteisiin. Meiltä löydät aina joukon juuri näillä ominaisuuksilla varustettuja tuotteita. Lisäksi olemme päättäneet panostaa kylmempiä vuodenaikoja varten erittäin lämpimiin ja ihaniin alusvaatteisiin, jotka koostuvat todella hienosta merinovillasta, joka sekä hengittää että lämmittää samalla kertaa.


Alusvaatteet, joissa on optimaalinen istuvuus


Mikäli liikut paljon, on tärkeää, että alushoususi tai pikkuhoususi todella istuvat mukavasti ja sopeutuvat juuri sinun kehosi muotoihin. Tästä syystä useimmat alusvaatteistamme koostuvat suurimmaksi osaksi merinovillasta, johon on lisätty muutama prosentti lycraa. Nämä tuovat yhdessä ihanteellisen istuvuuden ruumiinrakenteesta riippumatta.


Saumattomat alusvaatteet


Mikäli olet kyllästynyt saumoihin, jotka hankaavat ja satuttavat liikkuessasi, suosittelemme sinua kokeilemaan jotakin saumattomista tuotteistamme. Tutustu muun muassa saumattomiin pikkuhousuihimme ja urheiluliiveihimme, jotka eivät näy tiukkojen vaatteiden alta ja tuntuvat fantastisen sileiltä ihoa vasten.


Yhdet suosituimmista saumattomista urheiluliiveistämme ovat Smartwoolin valmistamat Seamless Racerback Bra -urheiluliivit, jotka sekä tuovat tukea että auttavat säätelemään kehonlämpöäsi tehokkaalla tavalla. Ne koostuvat merinopitoisista olkaimista, muotoilluista kupeista ja joustinneulotuista sivupaneeleista, jotka tuovat optimaalisen istuvuuden.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!