Aluskerroshousut

(44 tuotetta)

Kun ulkona on oikein kylmää, ovat alushousut tai pitkikset pakolliset. Se on useimmille meistä toppahousujen alle aivan itsestäänselvä valinta. Meiltä löydät laajan valikoiman alushousuja naisille, miehille ja lapsille. Klassisten alushousujen lisäksi niitä on myös ¾-lahkeella.

Alushousuja eri materiaaleista

Yksi yleisimmistä alushousuihin käytetyistä materiaaleista on merinovilla. Tämä siitä syystä, että merinovillalla on luonnollinen kyky pitää lämpöä sekä siirtää kosteutta ja tällaiset on alushousujen oltava. Merinovilla on sitä paitsi pehmeää eikä kutita ihoa. Toinen hyvä ominaisuus villalla on se, että se lämmittää vaikka kostuisikin.

Tavalliset alusvaatteet valmistetaan useimmiten puuvillasta, koska se on halpaa ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Puuvillaa ei kuitenkaan suositella alimpiin vaatteisiin. Puuvilla imee kosteutta sen sijaan, että kuljettaisi sitä ja siitä syystä vilustut pian heti kun alat hikoilla. Tästä syystä voi olla hyvä miettiä aktiviteetin mukaan minkä tyyppisiä erilaisia alusvaatteita käytät, kun lähdet ulos.

Valitse oikeat alushousut aktiviteetin mukaan

Meiltä löydät paljon erilaisia alushousuja jotka sopivat hyvin erilaisiin aktiviteetteihin, riippumatta siitä harrastatko vaellusta, hiihdätkö maastohiihtoa tai jotain aivan muuta. Valitse alusasu sen mukaan, mitä harrastat ja kuinka paljon liikut. Yleisesti ottaen villa on parhainta vähäisessä ja keskipitkässä aktiviteetissa, mutta synteettiset materiaalit ovat yleensä parempia tehokkaassa ja pitkäkestoisessa aktiviteetissa. Tämä on toki yksilöllistä eri tuotteissa ja löydät meiltä jopa villa-alusasuja, jotka sopivat erinomaisesti tehokkaaseen aktiviteettiin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!