Aluskerroshousut

(312 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Niseko Merino Underwear Pant Women Wine Red
 

Kun ulkona on oikein kylmää, ovat alushousut tai pitkikset pakolliset. Se on useimmille meistä toppahousujen alle aivan itsestäänselvä valinta. Meiltä löydät laajan valikoiman alushousuja naisille, miehille ja lapsille. Klassisten alushousujen lisäksi niitä on myös ¾-lahkeella.

Alushousuja eri materiaaleista

Yksi yleisimmistä alushousuihin käytetyistä materiaaleista on merinovilla. Tämä siitä syystä, että merinovillalla on luonnollinen kyky pitää lämpöä sekä siirtää kosteutta ja tällaiset on alushousujen oltava. Merinovilla on sitä paitsi pehmeää eikä kutita ihoa. Toinen hyvä ominaisuus villalla on se, että se lämmittää vaikka kostuisikin.

Tavalliset alusvaatteet valmistetaan useimmiten puuvillasta, koska se on halpaa ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Puuvillaa ei kuitenkaan suositella alimpiin vaatteisiin. Puuvilla imee kosteutta sen sijaan, että kuljettaisi sitä ja siitä syystä vilustut pian heti kun alat hikoilla. Tästä syystä voi olla hyvä miettiä aktiviteetin mukaan minkä tyyppisiä erilaisia alusvaatteita käytät, kun lähdet ulos.

Valitse oikeat alushousut aktiviteetin mukaan

Meiltä löydät paljon erilaisia alushousuja jotka sopivat hyvin erilaisiin aktiviteetteihin, riippumatta siitä harrastatko vaellusta, hiihdätkö maastohiihtoa tai jotain aivan muuta. Valitse alusasu sen mukaan, mitä harrastat ja kuinka paljon liikut. Yleisesti ottaen villa on parhainta vähäisessä ja keskipitkässä aktiviteetissa, mutta synteettiset materiaalit ovat yleensä parempia tehokkaassa ja pitkäkestoisessa aktiviteetissa. Tämä on toki yksilöllistä eri tuotteissa ja löydät meiltä jopa villa-alusasuja, jotka sopivat erinomaisesti tehokkaaseen aktiviteettiin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!