Villakerrastot

(774 tuotetta)

Villainen alusasu on mukava ja pitää sinut todella lämpimänä, vaikka lämpötila painuisi talvikuukausina pitkästi nollan alapuolelle. Outnorthilta löydät laajan valikoiman villakerrastoja naisille, miehille, lapsille ja nuorille. Villasta valmistetut kerrastot ostat helposti netistä ja niitä on saatavilla muun muassa tuotemerkeiltä Aclima, Bergans, Craft, Woolpower sekä monelta muulta.

Villa pitää lämpimänä myös siinä tapauksessa, että se sattuisi kastumaan. Villainen alusasu on tästä syystä usein erittäin hyvä valinta.

Valitse oikea kerrasto

Mikä on paras alusasu, on suurelta osin erittäin yksilöllinen valinta, mutta on olemassa muutamia asioita mietittäväksi riippuen siitä, milloin ja miten aiot käyttää kerrastoa. Riippuen aktiviteetista ja siitä, kuinka paljon liikut, joskus jotkin materiaalit voivat olla toisia parempia.

Villainen alusasu sopii yleensä parhaiten vain vähän tai kohtalaisesti liikkuvalle. Jos harjoitat todella intensiivistä aktiviteettia ja urheilua, voi synteettinen materiaali sopia joskus paremmin. Tuotteet eroavat toisistaan valmistajasta riippuen ja se, mikä alusasu ja materiaali sopii mihinkin aktiviteettiin, voi vaihdella. Meiltä löydät esimerkiksi villakerrastot, jotka sopivat hyvin jopa tosi kovaan ja intensiiviseen aktiviteettiin.

Merinovillaiset kerrastot

Merinovilla tulee merinolampaasta. Se on erittäin pehmeää ja hienoa villaa monine hyvine ominaisuuksineen. Merinovilla lämmittää hyvin, siirtää kosteutta ja hengittää hyvin. Sen lisäksi se kuivuu nopeasti kastuttuaan. Erona moniin muihin materiaaleihin merinovilla ei haise pahalle, vaikka vaate olisi hikinenkin. Materiaali on helppohoitoista ja sen saa jälleen raikkaaksi tuulettamalla. Tästä syystä vaatetta ei tarvitse pestä yhtä usein kuin muita vaatteita.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!