Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme löydä sitä, mitä etsit.

Alla näet joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Arvostaisimme suuresti, jos ilmoittaisit meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatona linkkiä, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit meille kyseisen linkin sekä sivun, jolta se löytyy. Kiitos! Ota meihin yhteyttä.

Kun ulkona on oikein kylmää, ovat alushousut tai pitkikset pakolliset. Se on useimmille meistä toppahousujen alle aivan itsestäänselvä valinta. Meiltä löydät laajan valikoiman kerrastohousuja naisille, miehille ja lapsille. Klassisten kerrastohousujen lisäksi niitä on myös ¾-lahkeella.

Kerrastohousuja eri materiaaleista

Yksi yleisimmistä alushousuihin käytetyistä materiaaleista on merinovilla. Tämä siitä syystä, että merinovillalla on luonnollinen kyky pitää lämpöä sekä siirtää kosteutta ja tällaiset on alushousujen oltava. Merinovilla on sitä paitsi pehmeää eikä kutita ihoa. Toinen hyvä ominaisuus villalla on se, että se lämmittää vaikka kostuisikin.

Tavalliset alusasut valmistetaan useimmiten puuvillasta, koska se on halpaa ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Puuvillaa ei kuitenkaan suositella alimpiin vaatteisiin. Puuvilla imee kosteutta sen sijaan, että kuljettaisi sitä ja siitä syystä vilustut nopeasti, kun alat hikoilla. Tästä syystä voi olla hyvä miettiä aktiviteetin mukaan minkä tyyppisiä alusvaatteita käytät, kun lähdet ulos.

Valitse oikeat kerrastohousut aktiviteetin mukaan

Meiltä löydät paljon erilaisia alushousuja, jotka sopivat hyvin erilaisiin aktiviteetteihin, riippumatta siitä harrastatko vaellusta, hiihtoa tai jotain aivan muuta. Valitse alusasu sen mukaan, mitä harrastat ja kuinka paljon liikut. Yleisesti ottaen villa on parhainta vähäisessä ja keskipitkässä aktiviteetissa, mutta synteettiset materiaalit ovat yleensä parempia tehokkaassa ja pitkäkestoisessa aktiviteetissa. Tämä on toki yksilöllistä eri tuotteissa ja löydät meiltä jopa villakerrastoja, jotka sopivat erinomaisesti rankkoihinkin aktiviteetteihin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!