Aluskerrastot

(1037 tuotetta)

Haluatko päällesi jotain lämmintä, kun lähdet ulos seuraavaan seikkailuusi? Unohda vanha puuvillainen alusasusi ja satsaa sen sijaan kerrastoon, joka pitää sinut lämpimänä ja on hyvä siirtämään kosteutta pois iholtasi. Kerrospukeutuminen on aina suositeltavaa kylmissä olosuhteissa. Hyvä ja lämmittävä alusasu sekä veden- ja tuulenpitävät takki ja housut.


Merinovillainen alusasu

Merinovillainen alusasu toimii parhaiten hieman viileämmissä lämpötiloissa, mutta on hyvä valinta useimpiin aktiviteetteihin ja olosuhteisiin. Merinovilla lämmittää enemmän kuin saman paksuinen synteettinen materiaali, mutta on kuitenkin miellyttävä myös lämpiminä päivinä. Merinovilla on lähes täysin korvannut perinteisen villan pehmeiden, ohuiden kuitujensa ansiosta, jotka eivät kutita. Kosteus höyrystyy kankaan sisällä ja pitää sinut lämpimänä. Koska merinovilla hengittää hyvin voi se pitää sinut viileänä lämpimissä olosuhteissa. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, usein koko vaatteen eliniän ajan. Voit pitää kerrastoa monta päivää putkeen ilman, että se alkaa kovasti haisemaan, mutta se ei kuivu yhtä nopeasti kuin synteettinen materiaali. Keinokuituihin verrattuna on merinovillainen alusasu yleensä hieman kalliimpi.


Alusasu keinokuiduista

Synteettinen materiaali kuivuu nopeammin kuin muut materiaalit. Synteettinen alusasu toimii hyvin kosteammissa olosuhteissa, kuten silloin, kun sataa tai ilma on hyvin kostea, mutta se toimii hyvin kaikissa aktiviteeteissa ja olosuhteissa. Synteettiset polyesteriseokset voivat sisältää nylonia, polypropeenia, spandexia tai viskoosia. Nämä kankaat ovat pehmeitä ja kevyitä. Valitettavasti ne voivat alkaa haista, jos niitä käytetään monta päivää putkeen pitkillä retkillä. Synteettiset alusasut voivat myös olla herkkiä värimuutoksille.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!