Vaatteet

(15778 tuotetta)

Huono sää on vain pukeutumiskysymys! Aktiiviulkoilu vaatii oikeat vaatteet oikeaan tarkoitukseen. Outnorth.fi -sivustolta voit ostaa vaatteesi verkosta kaikessa rauhassa. Tarjoamme laajan valikoiman miesten, naisten ja lasten vaatteita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Haglöfs, Fjällräven, The North Face, Salomon, Bergans ja Lundhags vain muutamia mainitaksemme. Olemme lajitelleet vaatteet ja asusteet eri kategorioihin, jotta voisitte löytää helpommin etsimänne.

Vapaa-ajanvaatteita parempiin luontoelämyksiin

Oikeantyyppisillä ulkoiluvaatteilla luontoelämyksestä tulee mukavampi ja parempi, riippumatta vuodenajasta ja siitä, missä ympäristössä liikut. Paleleminen, kastuminen tai liika lämpö eivät koskaan tunnu mukavilta ja voivat pilata elämyksesi. Siksi on järkevää täyttää vaatekaappi toimivilla vaatteilla, jotka kestävät kosteutta ja sadetta, mutta pitävät sinut samalla sekä lämpimänä että viileänä.

Vapaa-ajan vaatteet verkosta

Meiltä voit löytää esimerkiksi monia kevyitä, toimivia ja hyvännäköisiä kuoritakkeja, softshell-takkeja, untuvatakkeja, parkatakkeja, sadetakkeja, hiihtotakkeja, tuulitakkeja ja puuvillatakkeja. Meillä on myös laaja valikoima kuorihousuja, hiihtohousuja, softshell-housuja, vaellushousuja, kiipeilyhousuja, sadehousuja, leggingsejä, shortseja sekä vuorellisia housuja kylmiin vuodenaikoihin.

Vapaa-ajan tuotteista löydät myös erilaisia asusteita, kuten esimerkiksi hattuja, tuubihuiveja, vöitä ja erilaisia kyllästystuotteita, joiden avulla vaatteesi kestävät pitempään. Löydät myös säärystimiä, kädenlämmittimiä sekä suuren määrän pyykinpesu- ja puhdistusaineita.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!