Outlander 2L Hydration Pack - ID: A147411

USWEOutlander 2L Hydration Pack

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
USWE - Outlander 2L Hydration Pack

Outlander 2L on treenireppu, joka on muotoiltu sopimaan selkään hyvin. 1,5-litrainen Hydrapak Elite™-juomapussi tulee repun mukana.
Tuotteen Outlander 2L Hydration Pack ominaisuuksia:
Sukupuoli: Unisex
Nestejärjestelmän tilavuus: 1,5 L
Pakkaustilavuus: 2 L
Paino: 310 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 30 x 15 x 12 cm
Lantiovyö: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Ei
Nestejärjestelmävalmius: Kyllä
Mukana nestejärjestelmä: Kyllä
Yläosan avausmekanismi: Vetoketju
Integroitu sadesuoja: Ei
USWE:n suuri intohimo on reput. Intohimo ja tieto, joka perustuu vuosien henkilökohtaiseen kokemukseen reppujen käytöstä maastopyöräilyssä, polkujuoksussa, juoksuvaelluksessa, moottoriurheilussa, laskettelussa ja maastohiihdossa. Se, mikä kerran alkoi autotalliprojektina vuonna 2007, kun USWE:n perustajat ompelivat ensimmäisen reppuprototyyppinsä, on tänään kasvanut menestyväksi yritykseksi, jolla on maailmanlaajuinen jakelu. Menestystekijä on USWE:n ainutlaatuinen NDM™ kantohihnateknologia, jonka ansiosta reppu ei hölsky selässä ja joka tarjoaa markkinoiden ehdottomasti parhaan istuvuuden. USWE:n filosofia on, että reppu ei ole vain reppu, sen pitäisi ennen kaikkea tarjota erinomainen istuvuus ja kuljettaa varusteitasi vaikuttamatta suorituskykyysi, lähtöviivalta maaliin. It feels like wearing nothing at all!

Lisää tuotteita merkiltä USWE

Näytä kaikki Juoksureput

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!