ZeroColor Tarp - ID: PL11402

Outlet

UrbergZeroColor Tarp

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - ZeroColor Tarp

Urbergin ZeroColor-tarppi, jossa ympäristövastuu on ollut tärkeä tekijä valmistuksen aikana. Suurin osa tarpin kankaasta on jätetty värjäämättä ja se säästää isoja määriä vettä ja kemikaalien käyttöä valmistusprosessissa. Värjäämätön kangas voi tuntua epäkäytännölliseltä, mutta mielestämme voit antaa luonnon ennemmin värjätä tarpin. Kun näet luonnon jättämät jäljet ja tahrat kankaassa, saa se sinut muistamaan eri maastot, joissa olet seikkaillut.
Tuotteen ZeroColor Tarp ominaisuuksia:
Ulkomitat (P x L): 360 x 360 cm
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kokonaispaino: 1300 g
Ulkoteltan vesipilariarvo: 3000 mm
Mitat pakattuna noin: 34,5 x 29 x 5 cm
Ulkotelttakangas: Polyesteri
Ulkotelttakankaan paksuus: 70 D
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Katokset ja tarpit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!