ZeroColor Drybag Set - ID: PL10989

Pikkujoulut
30% - KOODI

UrbergZeroColor Drybag Set

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - ZeroColor Drybag Set

Urbergin Zero Color Drybag Set sisältää kuusi pakkauspussia, joissa on teipatut saumat ja rullakiinnitys, mikä tekee niistä täysin vedenpitävät. Pakkauspussien kangas on jätetty värittömäksi, mikä säästää suuria määriä vettä ja vähentää kemikaalien käyttöä valmistusprosessin aikana. Värimerkinnät, jotka erottavat pussit toisistaan, ovat peräisin valmistuksen aikana yli jääneestä materiaalista.
 • Teipatut saumat
 • Rullakiinnitys soljella
 • 100 % vedenpitävä
 • Värjäämätön kangas ympäristön vuoksi
 • Materiaali: polyesteri 75D/210T ripstop PU
 • Vesipilariarvo: 3000 mm
 • PFAS-vapaa DWR-kyllästys
6 eri kokoa mukana
3 L 24x13,5 cm
5 L 30x16 cm
8 L 34.5x18 cm
13 L 41x21 cm
20 L 45x24 cm
30 L 50x26,5 cm
Tuotteen ZeroColor Drybag Set ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Kyllä
Paino: 320 g
Kompressio: Ei
Rullasulku: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Pakkauspussit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!