Y-peg set (10 pcs) - ID: A017486

40 % - KOODI

UrbergY-peg set (10 pcs)

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Y-peg set (10 pcs)

Urberg Y-peg on 10-kappaletta telttatikkuja valmistettu keveästä ja kestävästä alumiinista. Tikuissa on heijastinnaru, jotta näkyvyys olisi parempi pimeässä. Tuote on helppo vetää pois maasta pitäen kiinni heijastinnarusta. Tuote käy myös hyvin lisänä vanhoille telttatikuille tai vaihtaa ne täysin. Y-muodon ansiosta tikku on helpompi saada uppoamaan kovaan maahan taittumatta tai katkeamatta. Sopii kaikille teltoille. Yksi telttatikku painaa 14 g.
Koko: 18 cm

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdostaan voittoa tavoittelemattomalle ympäristöä suojelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Kun valitset tuotteen, jossa on merkintä URBERG®, olet aktiivisesti mukana pelastamassa maapalloamme.
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Telttatarvikkeet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!