Women's Vittangi Long Padded Skirt - ID: PL11495

Outlet

UrbergWomen's Vittangi Long Padded Skirt

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Women's Vittangi Long Padded Skirt

Urbergin Women's Vittangi Long Padded Skirt on pitkä toppahame naisille. Hame on hieman pehmustettu ja siinä on vetoketju sivussa, jonka ansiosta se on helppo pukea ja riisua. Edessä on kaksi avointa taskua ja vyötärö on joustava mukavan istuvuuden takaamiseksi.
Materiaali: 100 % polyamidia
Toppaus: 100 % polyesteriä
Vuori: 100 % polyamidia
Tuotteen Women's Vittangi Long Padded Skirt ominaisuuksia:
Materiaali: Polyamidi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Pituus: Polvipituinen (polven alle)
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Suora
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Vyölenkit: Ei
Vettähylkivä: Ei
Paino: 224 g
Toppaus: Kevyt toppaus
Taskujen määrä: 2
Tuulenpitävä: Ei
Stretch: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Hameet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!