Women's Vidsel Bamboo T-Shirt (Spring 2023) - ID: PL11469-C01

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergWomen's Vidsel Bamboo T-Shirt (Spring 2023)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Women's Vidsel Bamboo T-Shirt (Spring 2023)

Urbergin Women's Vidsel Bamboo T-Shirt on klassinen t-paita naisille, joka käy yhtä hyvin tunturivaellukselle kuin rennoille aurinkoisille lomapäiville. Tuote on valmistettu pehmeästä bambuviskoosin ja polyesterin sekoituksesta, jossa on hieman joustoa antamaan paremman muodon ja ryhdin tuotteelle.
Materiaali: 48% viskoosia, 47% polyesteriä, 5% elastaania.
Tuotteen Women's Vidsel Bamboo T-Shirt (Spring 2023) ominaisuuksia:
Napitus: Ei
Istuvuus: Muotoonommeltu
Materiaali: Viskoosi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vetoketju: Ei
Paino: 130 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki T-paidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!