Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Women's Skene Boot - ID: PL11608

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergWomen's Skene Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Women's Skene Boot

Urbergin Women's Skene Boot ovat matalat kumisaappaat naisille. Saappaiden sivuilla on joustavat reunat, jotka helpottavat niiden vetämistä päälle ja pois, kun taas pohjan teräslenkki antaa vakautta jalalle kävellessä sateisilla kaduilla.
  • Materiaali: synteettinen kumi ja luonnonkumi
  • Vuori: puuvilla
  • PVC-vapaa

Hoito-ohjeet
Puhdista kumisaappaat haalealla vedellä ja pehmeällä sienellä. Anna niiden kuivua hitaasti, älä käytä kuivauskaappia tai lämpöä, koska se voi kuivattaa kumin. Jos ne kastuvat sisältä, ne kuivuvat helpoimmin, jos niiden annetaan seisoa ylösalaisin tai vaihtoehtoisesti täytetään sanomalehtipaperilla. Puhdistuksen jälkeen ne voidaan voidella kumille sopivalla voiteluaineella. Se suojaa materiaalia kuivumiselta tai värjäytymiseltä.
Varastoitaessa niitä ei saa sijoittaa suoraan auringonvaloon tai huoneeseen, jossa on liian lämmintä, tämä voi aiheuttaa kumin kuivumisen.
Tuotteen Women's Skene Boot ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Kiina
Lesti: Normaali
Talvivuori: Ei
Varren korkeus: Keskikorkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Puuvilla
Varren korkeus: 16 cm
Pintamateriaali: Kumi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Nauhalliset: Ei
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kumisaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!