Women's Skaftö Boot - ID: PL11408

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergWomen's Skaftö Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Women's Skaftö Boot

Urbergin Skaftö Women's Boot ovat matalavartiset saappaat naisille. Saappaiden pohjat ovat kiertojäykät, joka tekee saappaista tukevat ja auttaa tasapainossa sateisilla kävelyretkillä.
Materiaali: luonnon- ja synteettinen muovi
PVC vapaa
Vuori: puuvillaa

Hoito-ohje:
Puhdista saappaat viileällä vedellä ja pehmeällä pesusienellä. Anna saappaiden kuivata itsestään, älä käytä kuivauskaappia tai muuta lämpöä, sillä tämä kuivattaa saappaan kumipinnan. Jos saappaat ovat kastuneet sisäpuolelta, kuivatat ne parhaiten ripustamalla ne ylösalaisin. Toinen vaihtoehto on laittaa saappaiden sisälle sanomalehteä. Kun saappaat ovat puhdistetut, voi ne voidella kumille tarkoitetulla voiteluaineella. Se suojaa materiaalia kuivamiselta ja värjäymiltä.
Älä säilytä saappaita suorassa auringonvalossa tai huoneessa, jossa on korkea lämpötila. Tämä kuivattaa kumin.
Tuotteen Women's Skaftö Boot ominaisuuksia:
Talvivuori: Ei
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Varren korkeus: Keskikorkea
Vuori: Puuvilla
Varren korkeus: 16 cm
Pintamateriaali: Kumi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Nauhalliset: Ei
Paino per saapas: 510 g
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kumisaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!