Women's Malmefjorden PU Parkas - ID: PL11133

Pikkujoulut
40% - KOODI

UrbergWomen's Malmefjorden PU Parkas

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Women's Malmefjorden PU Parkas

Urbergin Malmefjorden PU Parkas Women on sadetakki naisille. Takki on valmistettu kulutusta kestävästä polyesterista ja pinnassa on kierrätetty PU pinta. Saumat ovat hitsatut antamaan kokonaan vesitiiviin pinnan. Takissa on ohut trikoovuori sisäpuolella antamassa mukavuutta. Edessä on YKK vetoketju, jonka päällä on suojaava läppä nappikiinnityksellä. Takissa on myös kaksi läpällistä taskua, jotka laitetaan kiinni neppareilla, jotta tavarasi pysyvät kuivana. Kiinni olevaa huppua voi säätää kiristysnarusta ja heijastava Urberg logo löytyy rinnasta ja hupusta.
 • Materiaali: polyesteria, jossa kierrätetty PU pinta 195 g/m²
 • YKK vetoketju
 • Kaksi vesitiivistä taskua
 • Heijastava Urberg logo rinnassa ja hupussa
 • Säädettävä istuvuus hihansuissa nepparilla
 • Selkäkappaleen pituus koossa M: 89 cm
Materiaali: 100% polyesteri
Tuotteen Women's Malmefjorden PU Parkas ominaisuuksia:
Säädettävä helma: Ei
Istuvuus: Normaali
Hitsatut saumat: Kyllä
Vuori: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kaksisuuntainen vetoketju: Ei
Kalvo: Ei
Paino: 544 g
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Ei toppausta
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 2
Vesipilari: 5000
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Vahvistettuja osia: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Heijastin: Kyllä
Teipatut saumat: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Sadetakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!