Women's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 - ID: PL11451

UrbergWomen's Lyngen Merino T-Shirt 2.0

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Women's Lyngen Merino T-Shirt 2.0

Urbergin Women's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 on klassinen t-paita naisille. T-paita on valmistettu pehmeästä ja ohuesta merinovillasta. Tuotteessa on vinot leikkaukset olkapäissä estämässä hiertymiltä, kun kannat reppua. Tuotelappu niskassa on vaihdettu painettuun tietoon suoraan kankaaseen. Tämä auttaa myös mukavuuden tunteessa aktiivisessa menossa.
Materiaali: 100 % villaa
Tuotteen Women's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Kiina
Napitus: Ei
Materiaalin paino: 180 g/m2
Istuvuus: Normaali
Materiaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kuidut: 18.5 mikron
Mulesingfri villaa: Kyllä
Vetoketju: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki T-paidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!