Women's Ervik Merino Boxer - ID: PL11168

Outlet

UrbergWomen's Ervik Merino Boxer

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Women's Ervik Merino Boxer

Urbergin naisten Ervik Merino Boxer Women - bokserimallin alushousut on valmistettu pehmeästä ja mukavasta mulesing-vapaasta merinovilla- ja Tencel-sekoituksesta. Pikkuhousujen vyötäröresorissa on Urberg-logo.
Materiaali: 60% villaa, 40% lyocelliä.

Huom! Koot pienet, joten suosittelemme tilaamaan yhtä kokoa isomman koon kuin normaalisti.
Tuotteen Women's Ervik Merino Boxer ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Koko: Tavallista pienempi koko
Materiaali: Merinovilla
Kompressio: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Alusvaatteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!