Women's Åheim Pile Jacket - ID: PL11466

Uutuus!

UrbergWomen's Åheim Pile Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Women's Åheim Pile Jacket

Urbergin Women's Åheim Pile Jacket on lämmin ja ihana fleecetakki naisille. Takki on valmistettu pehmeästä teddyfleecestä ja siinä on kaksisuuntavetoketju edessä, sekä kaksi vetoketjullista taskua. Hihassa on koristeellinen merkki tekonahasta.
 • Teddyfleeceä
 • YKK® kaksisuuntavetoketju
 • Kaksi vetoketjullista taskua
 • Kanttinauha kauluksessa, hihansuissa ja helmassa
 • Koristeellinen merkki tekonahasta vasemmassa hihassa
 • Selkäkappaleen pituus koossa M: 63 cm

Materiaali: 100% polyesteria
Tuotteen Women's Åheim Pile Jacket ominaisuuksia:
Kaksisuuntainen vetoketju: Ei
Materiaalin paino: 480 g/m2
Istuvuus: Normaali
Materiaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vetoketju: Kokopitkä
Paino: 636 g
Huppu: Ei
Taskujen määrä: 2
Stretch: Ei
Peukalonreiät hihansuissa: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Välikerrospaidat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!