Wildlight Stool - ID: PL11100

UrbergWildlight Stool

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Wildlight Stool

Urbergin Wildlight Stool on pieni kätevä palli, joka on täydellinen ottaa mukaan retkille ja vaelluksille. Palli on valmistettu kevyestä alumiinista, jossa on kulutusta kestävä Oxford-kangas. Pallin voi koota nopeasti ilman työkaluja ja palli toimitetaan kätevässä säilytyspussissa.
  • Istuinosan leveys: 28 cm
  • Istuinosan korkeus: 33 cm
  • Pallin kokonaiskorkeus: 43 cm
Tuotteen Wildlight Stool ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Enimmäiskuorma: 100 kg
Kokonaispaino: 300 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Retkikalusteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!