Waterproof Gaiters - ID: PL10850

Kampanja

UrbergWaterproof Gaiters

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Waterproof Gaiters

Waterproof Gaiters ovat kestävät ja vedenpitävät damaskit Urbergilta. Damaskien säädettävät jalkalenkit pitävät ne paikoillaan vaeltaessa ja muissa seikkailuissa kaikilla säillä.
Yläosa: 160D Ripstop nailonia - vedenpitävyys 5000 mm
Alaosa: 600D Ripstop polyesteriä - vedenpitävyys 5000 mm
Alla säädettävä hihna: 18 mm leveä, TPU 1,1 mm paksu

PFOA-, PFOS- ja PFC-vapaa.

35/37: 40x33 cm
38/40: 42x35 cm
41/43: 44x37 cm
44/46: 46x39 cm


URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Tuotteen Waterproof Gaiters ominaisuuksia:
Päämateriaali: Nylon
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Kyllä
Tuulenpitävä: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Nilkkaimet ja damaskit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!