Waterproof Backpack - ID: PL10813

Pikkujoulut
40 % - KOODI

UrbergWaterproof Backpack

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Waterproof Backpack

Urbergin Waterproof Backpack on vedenpitävä reppu, jossa on pehmustettu tasku kannettavalle tietokoneelle ja vedenpitävät vetoketjut, jotka pitävät tavarat kuivina ja suojassa joka säällä niin työmatkalla kuin koulussakin.
•Materiaali: 600D TPU
•Vedenpitävät SBS-nailonvetoketjut
•Pehmustettu selkäjärjestelmä

Tuotteen Waterproof Backpack ominaisuuksia:
Sukupuoli: Unisex
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Paino: 670 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 33 x 12 x 45 cm
Lantiovyö: Kyllä
Irrotettava lantiovyö: Ei
Rintaremmi: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Ei
Yläosan avausmekanismi: Rullasulku
Tietokonelokero: Kyllä
Järjestelijä: Ei
Integroitu sadesuoja: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan reput

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!