Vistas Backpack 75 L - ID: PL11076

Kampanja
20 % extra - KOODI

UrbergVistas Backpack 75 L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta: <br> Urberg - Vistas Backpack 75 L

Vistas Backpack 75 L on tilava vaellusrinkka, joka on valmistettu kulutusta kestävästä nylonista, jossa on kaksoiskerros pohjassa suojaamassa tavaroita. Rinkassa on säädettävä kantosysteemi ja siirrettävät olkaremmit, jotka voi asentaa kahteen eri asentoon, sopimaan juuri sinun kehollesi. Olkaremmeissä ja vyötäröremmissä on sisus Memoryskum-ainetta, joka muotoutuu kehon mukaan antamaan parhaan mahdollisen istuvuuden. Päälokeron voi jakaa kahdeksi pienemmäksi lokeroksi ja ne ovat avattavissa ylhäältä ja vetoketjulla sivulta. Näin sinun ei tarvitse ottaa kaikkia tavaroita ulos saadaksesi jotain pohjalta. Tuotteessa on etupuolella tasku, kaksi pienempää taskua, joissa vetoketju ja kaksi joustavaa taskua sivuilla, joihin voi laittaa juomapullon ja muuta tavaraa, jonka haluaa olevan käden ulottuvilla vaelluksella.
 • Säädettävä kantosysteemi
 • Siirrettävät olkaremmit, jotka voi asentaa kahteen eri asentoon
 • Memoryskum-materiaalia olkaremmeissä ja vyötäröremmissä
 • Isopäälokero, jonka voi jakaa kahdeksi pienemmäksi lokeroksi
 • Iso tasku edessä
 • Kaksi pienempää etutaskua vetoketjulla
 • Kaksi joustavaa sivutaskua
 • Materiaali kankaassa: 420D nylon, jossa kaksoiskerros pohjassa
 • Materiaali remmeissä: 840D kaksoiskudottua nylonia
 • YKK vetoketjut
 • DuraFlex soljet
Tuotteen Vistas Backpack 75 L ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Sukupuoli: Unisex
Pakkaustilavuus: 75 L
Paino: 2580 g
Lantiovyö: Kyllä
Irrotettava lantiovyö: Ei
Rintaremmi: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Kyllä
Lumilukko: Ei
Nestejärjestelmävalmius: Kyllä
Mukana nestejärjestelmä: Ei
Yläosan avausmekanismi: Irrotettava kansi
Avaus edestä: Kyllä
Avattava pohja: Kyllä
Järjestelijä: Ei
Integroitu sadesuoja: Kyllä
Haarahihna: Ei
Kiinnike pelastusköydelle: Ei
Integroitu jakkara/tuoli: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellusreput ja -rinkat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!