Vintage Backpack - ID: PL10164

40 % - KOODI

UrbergVintage Backpack

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Vintage Backpack

Urbergin klassinen Vintage Backpack -reppu on valmistettu kestävästä ja vettähylkivästä materiaalista. Repussa on useita toiminnallisia lokeroita jokapäiväisille tavaroille, jonka lisäksi repussa on mukava, pehmustettu kantojärjestelmä ja olkahihnat, jotta voit kantaa sitä mukanasi kaikkialla, päivittäin.
•Materiaali: 600D meleerattua kangasta / PU:ta
•SBS-nailonvetoketju
•Vaahtopehmustettu selkälevy
•EVA-vaahtomuovipehmustetut olkahihnat

Tuotteen Vintage Backpack ominaisuuksia:
Sukupuoli: Unisex
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Pakkaustilavuus: 30 L
Paino: 730 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 33x18x48 cm
Rintaremmi: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Ei
Yläosan avausmekanismi: Vetoketju
Tietokonelokero: Kyllä
Integroitu sadesuoja: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan reput

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!