Viklandet Down Jacket Women - ID: PL11186

Outlet
20 % extra - KOODI

UrbergViklandet Down Jacket Women

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Viklandet Down Jacket Women

Urbergin Viklandet Down Jacket Women on kevyt untuvatakki naisille. Takki sopii erinomaisesti kuiville päiville ulkotakiksi, tai lämmittäväksi välikerrokseksi kuoritakin alle, kun ilma sitä vaatii. Takki on täytetty ankanhöyhenillä, joka antaa hyvän lämpöarvon ja kevyen painon. Edessä on kokopitkä YKK vetoketju, kaksi taskua sivuilla sekä kaksi sisätaskua, joista toinen vetoketjullinen. Helman voi säätää kiristysnarulla. Sisäpuolella on pieni lenkki, josta pakatun takin voi kiinnittää, vaikka reppuun tai vyöhön. Takkia voi myös käyttää tyynynä vaelluksella.
  • RDS sertifioitua untuvaa

Materiaali: 100% polyamidi
Tuotteen Viklandet Down Jacket Women ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: RDS – Responsible Down Standard
Fill power: 700
Vettähylkivä: Ei
Päämateriaali: Polyamidi
Huppu: Ei
Taskujen määrä: 4
Tuulenpitävä: Ei
Täyte: Ankanuntuva
Untuvan osuus: 90 %
Höyhenten osuus: 10 %
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Untuvatakit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!