Varm Kids Boot - ID: A031920

Kampanja

UrbergVarm Kids Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Varm Kids Boot Urberg

Varm Kid´s Boot on Urbergin uskomattoman lämpimät ja mukavat lasten talvikengät. Nauhat etupuolella ja teddyvuori sisäpuolella. Jalkaosa kumia kosteuden torjumiseksi.
Ominaisuudet Varm Kids Boot:
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Varren korkeus: 21 cm
Pintamateriaali: Synteettinen/Kumi
Kalvo: Ei
Paino per kenkä: 388 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!