Valldalen 2.5 Layer Jacket Men - ID: PL10533

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergValldalen 2.5 Layer Jacket Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Valldalen 2.5 Layer Jacket Men

Urbergin 2.5 Layer Jacket Men on tuulen- ja vedenpitävä sadetakki miehille, joka on täydellinen päivittäiseen pyöräilyyn, metsäkävelyille tai sunnuntairetkille epävakaalla säällä. Säädettävä huppu, helma ja hihansuut takaavat täydellisen istuvuuden. Kainaloissa on käytännöllinen kaksisuuntainen vetoketju optimaalista ilmanvaihtoa varten ja sivuissa kaksi vetoketjullista käsitaskua. Heijastava logo edessä lisää näkyvyyttä pimeässä.
Pituus keskeltä takaa, koko S: 80 cm
Paino: 484 grammaa
Materiaali: 100 % polyesteriä
Tuotteen Valldalen 2.5 Layer Jacket Men ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Kyllä
Päämateriaali: Polyesteri
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 2
Vesipilari: 10000
Tuulenpitävä: Kyllä
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Sadetakit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!