Vacuum Food Jar 500 ml - ID: PL10952

25% - KOODI

UrbergVacuum Food Jar 500 ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Vacuum Food Jar 500 ml

Urberg Vacuum Food Jar 500 ml on jauhemaalattu ruokatermos, jossa on kaksoisseinät ja tyhjiöeristys, joka pitää ruoan kylmänä tai lämpimänä matkan tai vaelluksen aikana. Kannessa on silikonitiiviste, jotta termos ei vuoda.
Materiaali: ruostumatonta terästä 304
Kannen materiaali: polypropyleenia
Ei kestä konepesua
Tuotteen Vacuum Food Jar 500 ml ominaisuuksia:
Halkaisija x Korkeus: 100x150 mm
Suuaukon halkaisija: 8.5 mm
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Pikakorkki: Kyllä
Paino: 476 g
Sisäpuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Ulkopuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Tilavuus: 500 ml
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Termokset

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!