Urberg Repreve Tube - ID: PL11384

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergUrberg Repreve Tube

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Urberg Repreve Tube

Urberg Repreve Tube on tuubihuivi kaikkiin seikkailuihisi ulkona. Käytä sitä kaulan, pään, käsivarren ympärillä - vain mielikuvituksesi asettaa rajat!
Materiaali: 100 % polyesteriä
Tuotteen Urberg Repreve Tube ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Materiaali: Polyesteri
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kaulahuivit ja tuubihuivit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!