Unisex Örby Neoprene Boot - ID: PL10822

25% - KOODI

UrbergUnisex Örby Neoprene Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Unisex Örby Neoprene Boot

Urbergin Örby Neoprene Boot on lämmin saapas sekä naisille että miehille. Saappaat on valmistettu 6 mm paksusta neopreenistä, joka sulkee veden ulkopuolelle ja pitää lämpimänä -15 °C asteeseen. Pehmeä varsi voidaan taittaa alas ja pohjassa on tuki jalkaholville parempaa vakautta varten. Uurrettu ulkopinta antaa hyvän pidon liukkailla pinnoilla.
Pintamateriaali: Kumia
Vuori: Neopreenia
Pohja: Kumia
Tuotteen Unisex Örby Neoprene Boot ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varren korkeus: Keskikorkea
Vuori: Synteettinen
Varren korkeus: 30 cm
Pintamateriaali: Neopreeni
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Nauhalliset: Ei
Paino per saapas: 720 g
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Metsästyssaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!