Unisex Kinna Low Boot(2022) - ID: PL11405-C01

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergUnisex Kinna Low Boot(2022)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Unisex Kinna Low Boot(2022)

Urbergin Kinna Low Boot ovat kumisaappat, jotka käyvät kaikille. Saappaiden pohjat ovat kiertojäykät, joka tekee saappaista tukevat ja antaa tasapainoa jaloille sateisilla kävelyretkillä.
Materiaali: luonnon- ja synttettikumi
PVC vapaa

Hoito-ohje:
Puhdista saappaat viileällä vedellä ja pehmeällä pesusienellä. Anna saappaiden kuivata itsestään, älä käytä kuivauskaappia tai muuta lämpöä, sillä tämä kuivattaa saappaan kumipinnan. Jos saappaat ovat kastuneet sisäpuolelta, kuivatat ne parhaiten ripustamalla ne ylösalaisin. Toinen vaihtoehto on laittaa saappaiden sisälle sanomalehteä. Kun saappaat ovat puhdistettu, voi ne voidella kumille tarkoitetulla voiteluaineella. Se suojaa materiaalia kuivamiselta ja värjäämiltä.
Älä säilytä saappaita suorassa auringonvalossa tai huoneessa, jossa on korkea lämpötila. Tämä kuivattaa kumin.


Tuotteen Unisex Kinna Low Boot(2022) ominaisuuksia:
Talvivuori: Ei
Varren korkeus: Keskikorkea
Vuori: Puuvilla
Varren korkeus: 13 cm
Pintamateriaali: Kumi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Nauhalliset: Ei
Paino per saapas: 558 g
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kumisaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!