Ultra Compact Sleeping Bag G2 - ID: PL10224

Kampanja

UrbergUltra Compact Sleeping Bag G2

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Ultra Compact Sleeping Bag G2

Urbergin Ultra Compact Sleeping Bag G2 on uskomattoman kevyt ja pieneen tilaan menevä kesämakuupussi. Tuote mahtuu helposti mukaan kokonsa ansiosta. Tuote on muumionmuotoinen ja siinä on kokopitkä vetoketju. Toimitetaan kätevässä pakkauspussissa, jossa on kiristysremmit.
Puhelintasku sisäpuolella.
Muumuomuoto auttaa pitämän lämmön.
Mitat: 210x70x54 cm
Pakkausmitta: 36x18 cm
Kangas: Polyesteri-ripstopia 210T, jossa fluorihiilivapaa kyllästys.
Eristys: niin sanottuja vääriä synteettisiä silkkikuituja, 60 g/m²
Kompressiopussi tulee mukana.
Testattu EN 2357

Vinkki! Pitääksesi kylmyyden poissa yön ajan, on tärkeää, että alla on hyvä eristävä makuualusta. Yleensä maasta nouseva kylmyys aiheuttaa, että palelee makuupussissa.

Vinkki 2! Pitääksesi makuupussin eristysominaisuuden, on hyvä että peset makuupussin silloin tällöin. Pese se 30ºC ja miedolla pesuaineella, pesuohjelman tulee olla synteettisille materiaaleille. Rumpukuivaa sitten matalalla lämmöllä tennispalljonen kanssa. Ota makuupussi pari kertaa ulos koneesta ohjelman aikana ja ravistele makuupussia, jotta täyte asettuisi tasaisesti. Tarkista että tuote on täysin kuiva ennenkuin säilöt sen.

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 % vuosittaisesta liikevaihdostaan voittoa tavoittelemattomalle ympäristöä suojelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Kun valitset tuotteen, jossa on merkintä URBERG®, olet aktiivisesti mukana pelastamassa maapalloamme.


Tuotteen Ultra Compact Sleeping Bag G2 ominaisuuksia:
Paino: 720 g
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Käyttäjän maksimipituus: 185 cm
Soveltuu: Kevät-/Kesäkäyttöön (yli 0 °C)
Sukupuoli: Unisex
Täyte: Synteettinen
Äärilämpötila (Extreme): -1.5 C
Alin mukavuuslämpötila naisille (Comfort): 13.3 C
Alin mukavuuslämpötila miehille (Limit): 9.7 C
Lämpökaulus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!